error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE); Duguláselhárítás tabuk nélkül

Hívjon ingyen, Skypeon!

Duguláselhárítással kapcsolatban hívja a Duguláskommandót ingyen, Skypeon is!

Skype Me™!

 

 

Telefonszám (0-24 óráig)

+3630-687-39-20

 

 


Duguláselhárítás tabuk nélkül

Cégünk nem szeretné félretájékoztatni ügyfeleit sok más weblappal ellentétben ezért említsük meg a legrosszabb eseteket is és a legkínosabb témákat a duguláselhárítás területén:


Az otthoni duguláselhárítás


A saját kezű duguláselhárítás sok esetben költségkímélőbb mint szakembert hívni. Cégünk nem állítja, hogy a dugulást csak és kizárólag a mi szakembereink tudják elvégezni, ezért a házi praktikákra külön menüpontot hoztunk létre ezen az oldalon is.

Fontos azonban megjegyezni, hogy mindig csak olyan eszközöket és vegyszereket vessünk be amik hatásában biztosak vagyunk és nem rontjuk tovább a kialakult helyzetet.

Vegyszerek esetén mindig olvassuk el a használati útmutatót, illetve ne kombináljuk az egyes szereket mivel azok reakcióba léphetnek egymással, és akár "bele is köthetnek" a csővezetékbe. Minden esetben ügyeljünk arra is, hogy csak a legszükségesebb mennyiséget használjuk, mert azzal, hogy egy alkalommal esetleg megszüntetjük a dugulást, a bevitt vegyszerekkel óriási környezeti szennyezést hozhatunk létre.

A fizikai tisztításnál mindig körültekintően járjunk el. Egy három-négy méter mélyen eltört kézi spirál kiszedésére sokszor csak fizikai bontással van mód. A szükséges tömítéseket mindig szakszerűen gyári alkatrész pótlásával végezzük el.

dugulás Elhárítás - 0630-687-3920

Duguláselhárítás házilag?

 
Duguláselhárítás bontás nélkül?

Duguláselhárítás bontás nélkülSok szakember ígéri, hogy minden esetben falbontás nélkül tudja elvégezni a duguláselhárítási munkákat. Ez alapvetően igaz is az esetek 99%-ában, de a maradék 1%-ban nem lehet elkerülni ezt a megoldást mivel nincs olyan fizikai eszköz ami képes a dugulást megszüntetni. Gondoljunk csak egy fold alatt eltört csőre, vagy egy piszoárban lehúzott kanálra. Szakembereink minden esetben megpróbálják duguláselhárításkor ezt a lehetőséget elkerülni, és csak akkor tesznek ilyen beavatkozásra javaslatot, amennyiben nincs a kamerás vizsgálat után sem más megoldás. Szakembereink falat nem bontanak, csak és kizárólag olyan esetben amikor erről a tulajdonossal előzőleg konzultáltak és utasítást kaptak rá.


dugulás Elhárítás - 0630-687-3920
 
Duguláselhárítás árak

A duguláselhárítás árak kérdéséről :

Sok weblap hirdeti magát úgy, hogy "mi vagyunk a legolcsóbbak", és mikor már a helyszínen elvégezték a munkát különböző plusz költségeket számítanak fel ügyfeleik részére.

Sok vállalkozó valóban igen olcsó árajánlatot ad, de menet közben derül ki, hogy nem képes a duguláselhárítási munkát elvégezni mivel nincs megfelelő eszköze és szakértelme. Találkoztunk már ilyen félbehagyott szétszedett fürdőszobával, ahol a tulajdonos már sírva fogadott minket. A legjobb eleve elkerülni az ilyen megoldásokat.

Cégünk arra törekszik, hogy ár/minőség arányban legyen az első, azaz olyan géppakkal, és szakembergárdával dolgozunk akivel szakszerűen és gyorsan el tudjuk hárítani a dugulást otthonában.

dugulás Elhárítás - 0630-687-3920

Duguláselhárítás ár

 
Duguláselhárítás - a garanciánkról

Sok cég ad 3 hónapos garanciát a duguláselhárítási munkáira ami lássuk be inkább marketingtrükk. Egy dugulás akkor szűnik meg, ha fizikailag feloldottuk vagy feldaraboltuk, és eltávolítottuk onnan azt az anyagot ami eldugította a vezetéket. Ahhoz hogy a dugulás újra kialakuljon új "kosz" lerakódása van szükség. Ez olyan esetben lehetséges, ha a csövek dőlésszöge s kivitelezéskor rossz szögben lett kialakítva, így a víz gyorsabban lefolyik mint a "kosz", illetve, ha fizikai akadályoztatás áll fenn, például törés, egy gyökér, vagy szilárd hulladék került a rendszerbe. Ilyen esetekben mindig javasoljuk a kamerás vizsgálatot, hogy megtudjuk miért visszatérő a probléma, és az eredeti okot szüntessük meg, ne csak “tüneti kezelést” végezzünk.

 

dugulás elhárítás - 0630-687-3920

Duguláselhárítás garancia