error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE); Mosogató duguláselhárítása

Hívjon ingyen, Skypeon!

Duguláselhárítással kapcsolatban hívja a Duguláskommandót ingyen, Skypeon is!

Skype Me™!

 

 

Telefonszám (0-24 óráig)

+3630-687-39-20

 

 


Mosogató duguláselhárítása

Az első és legfontosabb kérdés: mitől van a dugulás? duguláselhárítás során három féle dugulással találkozhatunk a mosogatóban:

    1. a vegyszer okozta dugulás
    2. a szilárd test okozta dugulás
    3. zsírosodás.

Duguláselhárítás a vegyszer okozta dugulás esetén

Ez főként régebben, a porszemcsés mosogatószerek időszakában volt jellemző, amikor a nehezen oldódó vagy magas sótartalmú mosogatószerek megtelepedtek a csőhajlatban. A duguláselhárítás során ezeknek a blokkját kell áttörni, amely viszonylag könnyen megoldható feladat. A duguláselhárítás házilag is megkísérelhető, de nem minden esetben ajánlott. Ha a csőszakasz nagyon mély részén alakul ki a dugulás, a házilagos duguláselhárító módszerek csak tovább tetézhezik a bajt.

duguláselhárítás kamera

Mit lát a duguláselhárításkor a kamera? A jobb felső sarokban jól látszik a "közeledő" szilárd dugulás. Duguláselhárítás kamera-videók itt

 

Duguláselhárítás szilárd testes dugulás esetén

Ez a tipikus "beleejtettem" - duguláselhárítás esete. Sokszor kéri a kliens, hogy a beleejtett tárgyat egészében vegyük ki, ami azt jelenti, hogy a szokásos duguláselhárítási módszerek közül a roncsolásos (pl.: csőgörény) nem alkalmazható. A duguláselhárítást ilyenkor először kamerázással kezdjük, hogy lássuk mi a probléma, hol jelentkezik a dugulás maga. Csak ezek után állapítjuk meg a szükséges eszközöket. Duguláselhárítás helyett ajánljuk a szűrőtestek állandó alkalmazását!

Duguláselhárítás zsírosodás esetén

A zsírosodás nagyon komoly méretű blokkot tud összeállítani, ráadásul sok esetben szakaszos dugulásról beszélünk, ami azt jelenti, hogy a duguláselhárító géppel több részen is többször végig kell menni. Ez a legjobb alkalom arra, hogy hanyag munkát végezzen bárki is, hiszen a nem teljes hosszúságában átnézett és duguláselhárított vezeték nagyon hamar újabb problémához vezethet.

 

dugulás elhárítás - 0630-687-3920