error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE); Duguláselhárítás Kisokos

Hívjon ingyen, Skypeon!

Duguláselhárítással kapcsolatban hívja a Duguláskommandót ingyen, Skypeon is!

Skype Me™!

 

 

Telefonszám (0-24 óráig)

+3630-687-39-20

 

 


Dugulás van - mit tegyek?

Mint azt már leírtuk (A dugulás keletkezése) több féle dugulás létezik és minden duguláselhárítási munka más és más. Persze ez pont úgy hangzik, mint egy marketingszöveg a dugulás elhárítás számára "kifejlesztve", de ha bele gondolunk mennyire más a felgyülemlett haj és az ha valami beleesett a csőbe, rájövünk, hogy igaz.

Melegvíz a dugulás ellen

A meleg sok esetben oldja a dugulást. Sok esetben azonban ennél komolyabb eszközöket is be kell vetnünk.

Lefolyótisztítók

A kereskedelemben is kapható lefolyótisztítók sok esetben hatásosak. Sokszor agresszív, maró anyagok. Fontos, hogy pontosan olvassuk el a használati utasítást, mert például nem megfelelő hőmérsékletű vízzel nagyobb bajt okozhatunk, mint gondolnánk!

duguláselhárítás

Van egy végső, ám biztos megoldás: hívjuk ki a Dugulás Elhárítás szakembereit!

 

Milyen dugulás lehet a rendszerben?

 

Dugulás Elhárítás - 0630-687-3920

 
A dugulás három típusa

Talán mindenki tudja, hogy a lefolyónak 3 része van, amely eldugulhat:

 

duguláselhárítás a  lefolyónyílásnál

A lefolyónyílásnál szokott összegyűlni a haj, néhány "beleesős" tárgy stb. Ezt a részt érjük el házilag is a legkönnyebben, és itt alkalmazhatóak leginkább a duguláselhárítás házilagos módszerei.

 

Duguláselhárítás az első csőkanyarulatnál

Az első csőkanyarulatnál szoktak megállni az idegen, nagy fajsúlyú tárgyak. Ezek eltávolítása (bontás nélkül legalábbis) kifejezetten a dugulás Elhárítás számára kitalált feladat. (Nota bene: sokszor nem tudunk róla, hogy valami beleesett a lefolyóba!)

Duguláselhárítás a cső további részein

Az első csőkanyarulat után még borzalmas hosszan kanyarog a vezeték és a dugulás bárhol kialakulhat. Duguláselhárító gépünkkel akár 40-60 méter messze is elérünk, bontás nélkül!

 

Dugulás Elhárítás - 0630-687-3920

 
A dugulás keletkezése

Nagyon sok féle dugulás létezik és minden duguláselhárítás más. A dugulás leggyakoribb oka a lassan összegyűlő szerves anyag, mint a haj vagy a zsír, amely megtelepszik a cső oldalán. Ez előbb csak eltorlaszolja a víz útját, lelassítva a folyás sebességét, majd elvezet a dugulásig és tárcsázhatjuk a duguláselhárítást.

Hogyan próbáljuk meg a duguláselhárítást?

 

Dugulás Elhárítás - 0630-687-3920