error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE); Duguláselhárítás eszközök

Hívjon ingyen, Skypeon!

Duguláselhárítással kapcsolatban hívja a Duguláskommandót ingyen, Skypeon is!

Skype Me™!

 

 

Telefonszám (0-24 óráig)

+3630-687-39-20

 

 


A csőgörényről

A csőgörény

A duguláselhárító nélkülözhetetlen eszköze a "dugulások réme" a csőgörény. A duguláselhárításra kifejlesztett masina, a dugulás minden fajtája ellen bevethető, rendkívül univerzális készülék. Kevés helyet foglal könnyű szállítani, és rendkívül hosszú csőszakasz kitisztítására alkalmas.

Bármennyire is egyszerűnek tűnik használata, igényel némi gyakorlatot hogy megfelelően, kihasználva minden adottságát tudjuk használni a gépet. Ez egy szakma melyet lehet jól, és rosszul végezni. Ez minden munkára igaz, asztalos, kőműves, burkoló, bármiről legyen is szó. Ezért mindenképp érdemes a megfelelő szakemberre bíznunk a duguláselhárítást is.

Lássuk miből áll:

A gép, a spirálok és a fejek.

- A gépnek nincs más funkciója mint a befűzött spirált forgatnia. Erre mindkét irányba képes, így könnyítve a haladást befelé és kifelé. Miután beállítottuk a gépen melyik irányba szeretnénk haladni nincs más dolgunk mint a kar lenyomásával elindítani.

- A spirálokból több méret létezik. Ez mindenképp szükséges hiszen a csövek átmérője is változik. A kisebb hosszúságú spirálok összeillesztésével rendkívül hosszú szakasz tisztítható ki. Ahogy a gép a spirált tekeri az feltekeredik a cső falára és így hatol egyre mélyebbre, leszedve a csőre tapadt szennyeződéseket. Amire figyelnünk kell hogy a spirál a megfelelő szögben tartva hatoljon a csőbe, illetve mekkora szakaszokat juttatunk be egy lenyomással. A megfelelő előrehaladáshoz a dugulásnak megfelelő fejet kell a spirálra csatolnunk.

- A fej választásánál a dugulás fajtáját kell figyelembe vennünk, sokféle fej létezik mindegyik speciális esetekre. Például zsírtalanítás, cement és hasonló kemény szennyeződések eltávolítására.

A Duguláskommandó - duguláselhárítás csapatai Rothenberger r600 as géppel dolgoznak, mely egyértelműen uralja a piacot. Ez az a gép mely legtöbb lehetőséget rejt magában, rendkívül univerzális.

Duguláselhárítás - 06/30-687-3920

 
Eszközeink duguláselhárítás során

Munkánk során valamilyen különleges irányultságtól vezérelve sokan kérdezik, hogy milyen eszközzel végezzük a duguláselhárítást. Hát most megmutatjuk.

Az alábbi videón egy elképzelt duguláselhárítás látható. A gép (bár nem mi használjuk) ugyanaz, mint amellyel mi is dolgozunk, egy Rothenberger R-600 -as duguláselhárítás céljára fejlesztett csodamasina.

 

 

 

 

Duguláselhárítás lépésről lépésre

 

A dugulás felmérése

 

Az első képeken jól látszik, ahogy a munka indul: a kolléga felméri a dugulás helyét és típusát. Ehhez egy speciális és nagyon új eszközt használ:egy duguláselhárításra kifejlesztett kamerát. Természetesen dugulás és dugulás között is rengeteg különbség lehet, így a legjobb, ha már az elején tudjuk, mit fogunk a mélyben találni. A kamera kevesebb, mint egyetlen perc alatt leereszkedik a cső aljára és fel is jön. A következő képeken megmutatjuk miért kellett kihívni a Dugulás Elhárítást - a kamera megtalálta a problémát: ez bizony egy felmosórongy vagy valami hasonló textília!

Valljuk be: ennek a rövid részletnek a láttán már nem is tűnik annyira piszkos munkának a duguláselhárítás!

 

Kezdődjön a duguláselhárítás!

 

A kolléga összeszereli az R-600-ast (jól látszik, mennyire kis helyen is elfér egy ilyen masina), majd a dugulás helyéig tolja a csőfejet. 1-2 perc és már kint is van az első darab a textíliából. Ismét felhívjuk figyelmét: a szakember általában valamilyen figyelmetlenség eredményeként kell, hogy kiszálljon!

 

A duguláselhárítás folyamatban - kiszedjük a dugulást okozó tényezőt

 

6 perc után már a második rongydarab is előtűnik a csőrendszerből. Mondja valaki, hogy ez egy lassú folyamat! Ezek után egy daráló fejet szerel a kolléga a kábel végére, amely tökéletesen eltakarít minden dugulást okozó elemet a járatból. Mint az kis átmérőnél is látható az eszköz amellyel szakembereink dolgoznak könyörtelenül végez a lerakódásoktól kicsitől nagy csőméretig!

 

Duguláselhárítás a távolban

 

No persze mi sem arra gondoltunk, hogy interneten oldjuk meg problémáját, de eszközünk bámulatos távolságok áthidalására lehet képes. Ami lényeges: az Ön lakásának legmélyebb csatornáját is képesek vagyunk kitisztítani!

 

A duguláselhárítás vége

 

Mint látható, 8 perc bőségesen elég volt az egész folyamathoz. Hasonló géppel, az Ön otthonában is tudunk ilyen szolgáltatást nyújtani. Amennyiben nem szeretne "nyakig belekerülni a slamasztikába", cégünk olcsón, egyszerűen és tisztán elvégzi munkáját az Ön otthonában is! Forduljon hozzánk bizalommal

 

Dugulás elhárítás - dugulás kommandó - 0630-687-3920