error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE); Hol kezdődik a duguláselhárítás

Hívjon ingyen, Skypeon!

Duguláselhárítással kapcsolatban hívja a Duguláskommandót ingyen, Skypeon is!

Skype Me™!

 

 

Telefonszám (0-24 óráig)

+3630-687-39-20

 

 


Hol kezdődik a duguláselhárítás

 

Nincs két eset, ami azonos lenne. Első különbség a kültéri dugulás elhárítása és a beltéri dugulás elhárítása között adódik.

 

duguláselhárítás kültéren

 

Kültéri dugulás esetén valószinű, hogy természeti eredetű anyag (törmelék, sár, rothadó levelek stb.) okozza a problémát. Ezek alapszintű karbantartásához szakemberre sincs szükség, csak józan észre: a duguláselhárítás még a dugulás létrejötte előtt kezdődhet. Tisztítsa rendszeresen a kültéri csatornákat, vigyázzon, hogy azokba dugulást okozó anyagok ne kerülhessenek, legbölcsebb, ha bármilyen nagyobb szabású kertrendezési beavatkozás előtt ellenőrizzük, a csatornánk merre húzódik, így sem egy nagyra nőtt fa gyökérzete (nem dugulást okoz, de elrepesztheti a csöveket), sem egy óvatlan földmunka nem okoz majd problémát.

Az emésztő dugulása esetében leggyakrabban a szippantással kell kezdeni, mert a  közmű nélküli házaknál a dugulást könnyen okozhatja maga az emésztő telítettsége is. Ez nem egy kifejezetten duguláselhárítás - típusú munka, mégis ide kívánkozik. Amikor a visszaömlő szennyvíz miatt képződik dugulás, a régóta jól ismert módszerrel, a spirál használatával nem tudunk mindig megfelelő eredményt elérni, mert nagyon hosszú lehet a tisztítandó szakasz, ez pedig a hagyományos duguláselhárítást akár lehetetlenné is teheti. Ilyenkor legegyszerűbb az átmosatást választani - de ezt már bízzuk a szakemberekre.

 

Duguláselhárítás a házban

Vízöblítéses WC

WC és WC között annyi a különbség, mint autó és autó között. Van olyan, amelyben alig van dugulás (a fiatalabb, még nagyobb garatátmérőjű darabok, bőséges öblítéssel), van ahol mindig a kéz ügyében kell legyen a címlista, hogy szakembert tudjon hívni. A leggyakoribb dugulási források a nagy, oda nem való tárgyak. A WC-guriga gyakran okoz dugulást és a betétek, pelenkák WC-be dobói között is sűrű vendég a duguláselhárítás szakembere. Eddigi praxisunkban a szakma legfurcsább esetei kerültek elő, amelyekre legtöbb esetben a figyelmetlenség volt jellemző, logikusan oda nem illő dolgoktól kellett megszabadítanunk a csőrendszert.

Mosogatók

Alapvető szabály: ahol nagy dolgok mennek be kis keresztmetszetbe kevés vízzel, ott meglehetősen könnyen alakulhat ki dugulás. A mosogatónál ez jelenthet zsíros ételmaradékokat, amelyeket a dugulás - védő szűrő használata nélkül engednek a hálózatba, jelenthet rossz minőségű mosogatószert, jelenthet sokféle dugulást okozó tényezőt. Ami fontos: a kevés víz (ismét logikus következmény) mindig a duguláselhárítást végző szakemberek pénztárcáját tömi meg: amit a vízszámlán megspórolunk, azt így egy pillanat leforgása alatt el is veszthetjük.

Fürdőszoba

Ismét egy jól ismert probléma, amivel gyakran hívják ki szakembereinket. A haj, a "vastag" kemikáliák és az alacsony lejtésszöggel épített lefolyók sokszor vezetnek a duguláselhárító számának tárcsázásához. Itt azért nagyon ritka, hogy a kevés víz használata okozná a rendszer dugulását, sokkal inkább a fentebb felsoroltak és a rossz építészeti megoldások miatt jönnek elő a problémák.

A jó szakember ezekben az esetekben nem csak a dugulás tüneti kezelésére, de az okok építészeti megszüntetésére is javaslatot tesz!

Hívjon minket, hogyha a dugulás elhárítása egy kényelmetlen kérdés az Ön számára és a legkorrektebb duguláselhárítással foglalkozó szakembereket szeretné otthonába hívni.

 

Dugulás Elhárítás - 0630-687-3920