error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE); Duguláselhárítás házilag

Hívjon ingyen, Skypeon!

Duguláselhárítással kapcsolatban hívja a Duguláskommandót ingyen, Skypeon is!

Skype Me™!

 

 

Telefonszám (0-24 óráig)

+3630-687-39-20

 

 


duguláselhárítás házilag

 

A duguláselhárítás házilag is megoldható sok esetben, de több okunk is van, miért bízzon meg vele szakembert:

1, a duguláselhárítás "piszkos munka" - és ezt úgy hisszük, mindenki érti. Az erre szakosodott szakember azonban tudja, hogyan minimalizálja a feladattall járó koszt és szennyezést.

2, a szakszerűtlen próbálkozásokkal több kárt okozhat, mint amennyi hasznot hozhat. Ráadásul egy eltörött cső, szétvert fajansz, betört készülék rendbehozatala időben is sokszorosára nyújtja a probléma megoldását.

3, van olyan dugulás, amely egyszeri beavatkozással megszüntethető, azonban van olyan duguláselhárítási munka, amely a rossz építészeti / épületgépészeti megoldások miatt újra és újra előkerül. Ilyen esetekben egy szakember a probléma tartós megoldására tesz javaslatot.

Azonban cikkünk témája a dugulás házilagos megoldása, lássuk tehát, ha otthon szeretnénk nekifogni, mit tehetünk.

 

Mosogató

duguláselhárítás házilag

Egyszerűen szólva: vagy a szifon vagy a vezeték a ludas. Ha a szifon, szedjük szét, tisztítsuk ki és készen is vagyunk. A későbbiekben figyeljünk rá, hogy a kevés meleg víz és a sok (ráadásul nagyobb méretű) zsíros ételmaradék együttes "használata" könnyen újabb duguláselhárítási munkát tehet szükségessé.

Duguláselhárítás a szifonnál - sikertelen?

Ha szifon kitisztításával nem sikerült a dugulás elhárítása, sajnos a vezetékben lesz a hiba. Továbbra is ajánljuk, hogy csak a "tüneti kezeléssel" próbálkozzunk, a duguláselhárítás házilag végezve bizony veszélyes is tud lenni! A házilag alkalmazható "kidugító" szerek  (pl.: MrMuscle) ilyenkor következnek.

 

Fürdőszoba

Mint a fentebb leírtak. A fürdőszobai duguláselhárítás legfőbb veszélye a törékeny és értékes berendezésekben rejlik. Például hogyha a zuhanytálca alatt van dugulás és nem megfelelően nyúlunk a munka során a berendezési tárgyakhoz, könnyen törést idézhetünk elő. A melegvíz és a fentebb taglalt eszközök bevetése mellett csak a szakember felhívását tudjuk ajánlani.

WC

 

El is érkeztünk a duguláselhárítás alfáját és omegáját jelentő WC témaköréig. Ez az egyik leggyakoribb és legkomiszabb dugulás. Aki csinált már ilyet házilag, az tudja, hogy ezen művelet házilag nem csak gusztustalan, de sokszor megoldhatatlan is. Javaslatunk: mindenképp a duguláselhárításban járatos szakember felkeresése!

 

dugulás elhárítás - 0630-687-3920