error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE); Duguláselhárítás Csepel

Hívjon ingyen, Skypeon!

Duguláselhárítással kapcsolatban hívja a Duguláskommandót ingyen, Skypeon is!

Skype Me™!

 

 

Telefonszám (0-24 óráig)

+3630-687-39-20

 

 


Duguláselhárítás Csepel

duguláselhárítás csepelA dugulás Elhárítás Csepel térségében sem hagyja Önt cserben!

Villámgyorsan szállunk ki a legújabb eszközökkel a legnagyobb diszkrécióval és legalacsonyabb áron. Ha olcsó duguláselhárítást keres Csepel körzetében, a legjobb helyen jár!

A csepeli duguláselhárítás során használatos árainkról iitt tájékozódhat: duguláselhárítás ár.

A többi piaci szereplő fölé emelő, 9 pontos duguláselhárítás garanciánkat pedig itt olvashatja el.

Olcsó duguláselhárításésrt Csepelen,

Hívjon minket most!
Duguláselhárítás
Tel.: 0630-687-3920

 

Wc csésze karbantartása

Az egyik legkellemetlenebb és legbosszantóbb dugulási forma, kétségtelenül a vécé lefolyójának az eldugulása. Szorult helyzetünkben Csepel környékén is általában a vízvezetékszerelő szakemberek segítségét kérjük. A nonstop duguláselhárítás, szerencsére, ma már a legtöbb városban elérhető szolgáltatás lett, így akár az éjszaka közepén is megoldható a probléma megszüntetése. Kényelmes és hatékony megoldás, azonban a szolgáltatás ára igencsak borsos. Így csepel környékén, ha nem szeretnénk több ezer forintot költeni egy dugulás megszüntetésére, akkor célszerű a megelőzésre törekedni.

Ha rendszeresen karbantartjuk a vécénket, akkor valószínűleg nem fog benne dugulás kialakulni. Mindig figyeljünk oda arra, hogy ne dobjunk a lefolyójába semmilyen oda nem illő tárgyat. Például ne dobjunk se törlőkendőt, se tampont a lefolyójába, továbbá ételmaradékokat sem célszerű a vécécsészébe borítani (Csepelen így is sok a rossz minőségű csatornacső). Ügyeljünk rá, hogy a műanyag illatosító tartály se pottyanhasson bele a lefolyóba, a legjobb, ha inkább mellőzzük ezek használatát Csepelen is.

 

Vegyszeres duguláselhárítás Csepelen

Sokan nem is gondolnánk, hogy az áruházakban kapható lefolyótisztító vegyszerek helyett, használhatunk sokkal környezetkímélőbb és olcsóbb anyagokat is a karbantartásra. Ilyen szer például a bórax is, amellyel nem csak fényessé varázsolható a vécé, hanem fertőtlenítésre is alkalmas. Mindössze félpohárnyi bóraxra van szükségünk, valamint három és fél liter vízre. Ha az ebből készült oldattal átsúroljuk a vécét máris sokat tettünk a dugulás megelőzése érdekében.

Bórax és arcszesz

Ha nincs otthon bórax, Csepel körzetében akkor akár a hagyományos szájvíz is megfelelő lehet a vécécsésze tisztítására. Fél pohár alkoholos szájvizet öntsünk a WC-be, majd körülbelül 15 perc elteltével súroljuk át a kagylót.  Ezzel a módszerrel nem csak tisztává varázsolhatjuk a vécénket, hanem fertőtleníthetjük is. Az alkohol ugyanis, a kórokozókat is képes elpusztítani.

Szódabikarbonával a dugulás ellen

A tartály és a vécécsésze tisztítására alkalmas lehet a szódabikarbóna is. Ebből egy tasaknyi mennyiséget érdemes a tartályba borítani, majd egy éjszakán keresztül célszerű benne hagyni. Ezt követően, néhányszor húzzuk le a vécét, így csepel teljesen át tudjuk mosni a vécé csőrendszerét.

Ecettel a Wc-ért

Hígítatlan ecettel is végezhetjük a WC karbantartását. Ezzel a módszerrel fertőtleníthetünk, valamint a lerakódott vízkövet is letávolíthatjuk a lefolyóból. Erre a célra a legmegfelelőbb, a 20%-os töménységű ecet. Az ecetes súrolás után, hideg vízzel történő öblítést célszerű végezni.

Mit tegyen, ha megtörtént a baj?

Duguláselhárítás Csepel

 

 

Hívjon minket most!
Duguláselhárítás
Tel.: 0630-687-3920