error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE); Duguláselhárítás Budaörs

Hívjon ingyen, Skypeon!

Duguláselhárítással kapcsolatban hívja a Duguláskommandót ingyen, Skypeon is!

Skype Me™!

 

 

Telefonszám (0-24 óráig)

+3630-687-39-20

 

 


Duguláselhárítás Budaörs

Duguláselhárítás Budaörsön

Az interneten kóborolva milliónyi site található a duguláselhárítás kifejezésre Budapest  vidékén. Miért csapatunkat, a dugulás Kommandót hívja mégis a többi közül? Igaz, hogy nagy a versenyfutás a duguláselhárítás terén de rendelkezünk egy jelentős előnnyel: a kilenc részes garanciánk, ami természetesen Budaörsön is él!budaörs duguláselhárítás

 

Duguláselhárítás Budaörsön garanciával

 

Ezen garancia első része az, hogy minden munka végeztével negyvennyolc óráig teljeskörű garanciát vállalunk! E szerint amit a Dugulás Kommandó elpucol az el is lesz tisztítva! Mi is a tisztes munkát szeretjük adni is, kapni is!

Második pontunk a  0-tól 24-ig tartó szolgáltatásról gondoskodik - valós 0-24 duguláselhárítás Budaörs teljes környékén!

3. pontunk lényege: mi mindig felvesszük a telefont! Erre alkalmazott munkatársaink valóban non-stop várják hívását - Budaörsön telefonon vagy akár Skypeon is! Skype nevünk : dugulaskommando.

Negyedik pontunk meglehet mind közül a leghúsbavágóbb: azonnal ott termünk Budapest bármely fürdőszobájában! Építhet a Duguláskommandó gyorsaságára!

Ötödik pontunk megbízhatóságról szól. A Duguláskommandó minden alkalmazottja száz százalékig korrekt precíz és diszkrét. A fürdő otthonunk  legintimebb helye. Egy ilyen helyre nem nagy örömmel hívunk vadidegen munkásokat. Mindezt megértjük és pontosan ennek szellemében járunk el duguláselhárítás során!

6. pontunk szintén a diszkrécióról szól: kocsijaink külsején nem található semmilyen szlogen, amely környezetét ottlétünkről értesítené. A dugulás elhárítás diszkrét!

Hetedik fejezetünk kulcsszava a "kosz", ami a duguláselhárítás velejárója. Mi tisztítani megyünk, nem még nagyobb koszt ott hagyni! Kollégáink maximális rendben hagyják ott a helyszíneket!

Nyolcadik fejezetünk a pénzről íródott. Minden megbízás előtt pontos árajánlatot adunk így biztosítva, hogy  nem éri plusz költség.

9. fejezetünk rendívül hasonlít a megelőzőre, lényege, hogy nem léteznek kisbetűs plusz díjak. A duguláselhárítás pont annyiba kerül, amennyit az árajánlatban megállapítottunk!

Hívjon minket Budaörs területén is : 06/30-687-3920