error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE); A csőgörényről

Hívjon ingyen, Skypeon!

Duguláselhárítással kapcsolatban hívja a Duguláskommandót ingyen, Skypeon is!

Skype Me™!

 

 

Telefonszám (0-24 óráig)

+3630-687-39-20

 

 


A csőgörényről

A csőgörény

A duguláselhárító nélkülözhetetlen eszköze a "dugulások réme" a csőgörény. A duguláselhárításra kifejlesztett masina, a dugulás minden fajtája ellen bevethető, rendkívül univerzális készülék. Kevés helyet foglal könnyű szállítani, és rendkívül hosszú csőszakasz kitisztítására alkalmas.

Bármennyire is egyszerűnek tűnik használata, igényel némi gyakorlatot hogy megfelelően, kihasználva minden adottságát tudjuk használni a gépet. Ez egy szakma melyet lehet jól, és rosszul végezni. Ez minden munkára igaz, asztalos, kőműves, burkoló, bármiről legyen is szó. Ezért mindenképp érdemes a megfelelő szakemberre bíznunk a duguláselhárítást is.

Lássuk miből áll:

A gép, a spirálok és a fejek.

- A gépnek nincs más funkciója mint a befűzött spirált forgatnia. Erre mindkét irányba képes, így könnyítve a haladást befelé és kifelé. Miután beállítottuk a gépen melyik irányba szeretnénk haladni nincs más dolgunk mint a kar lenyomásával elindítani.

- A spirálokból több méret létezik. Ez mindenképp szükséges hiszen a csövek átmérője is változik. A kisebb hosszúságú spirálok összeillesztésével rendkívül hosszú szakasz tisztítható ki. Ahogy a gép a spirált tekeri az feltekeredik a cső falára és így hatol egyre mélyebbre, leszedve a csőre tapadt szennyeződéseket. Amire figyelnünk kell hogy a spirál a megfelelő szögben tartva hatoljon a csőbe, illetve mekkora szakaszokat juttatunk be egy lenyomással. A megfelelő előrehaladáshoz a dugulásnak megfelelő fejet kell a spirálra csatolnunk.

- A fej választásánál a dugulás fajtáját kell figyelembe vennünk, sokféle fej létezik mindegyik speciális esetekre. Például zsírtalanítás, cement és hasonló kemény szennyeződések eltávolítására.

A Duguláskommandó - duguláselhárítás csapatai Rothenberger r600 as géppel dolgoznak, mely egyértelműen uralja a piacot. Ez az a gép mely legtöbb lehetőséget rejt magában, rendkívül univerzális.

Duguláselhárítás - 06/30-687-3920